Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 25318382
Handelsbetingelser
Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Yderligere handelsbetingelser kan læses her.

Ønskes beløbet betalt med bankoverførsel, så bedes det indbetalt på foreningens konto i Spar Nord

Reg. nr.: 8493
Kontonr.: 456 138 7570.

Oplys venligst navn og medlemsnummer i forbindelse med betalingen.

Adresse: Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV, tlf.: 70707177, mail: info@voksenven.dk